Jarige Job

Twee jaar geleden startte ik met STUDiO KiO. Ik schreef me in bij de KvK en begon met het geven van tekenles aan kinderen naast mijn baan als Jurist. Maar ik voelde dat er meer aan ging komen dan alleen tekenles geven. Wat en hoe was nog een groot vraagteken. Wel volgde in ondertussen trainingen om meer te leren over illustreren, zakelijk tekenen en vooral ook om te leren vertrouwen op mijn intuïtie. Al die leraren en inspirators die ik op mijn pad ontmoetten hebben me geholpen in het proces waar ik nu sta. Ik durfde mijn baan op te zeggen om ruimte te maken voor nieuwe dingen.

Ik ging meer tijd besteden aan het leren van klassieke kunst en ik kan mij ei helemaal kwijt in het tekenen van zakelijke informatie, zowel live als digitaal.

Mooi om even stil te staan bij al die mooie stappen. En stil te staan bij de mensen die mij zoveel geleerd hebben. Thank you teachers!

Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
LOGO voorpagina.png