Reflecteren en verder kijken

January 7, 2019

Een mooie tijd om stil te staan. Wat heb ik het afgelopen jaar eigenlijk bereikt, zit ik op koers, wat heb ik ontwikkeld. Daarmee verras ik mezelf. Wat is er veel gebeurd! mooie cursussen gevolgd. Veel nieuwe mensen leren kennen. Heel veel leuke klussen gedaan en alles wordt ook nog steeds beter. 

En natuurlijk ook de vraag wat nemen we mee en waar gaan we geen tijd meer aan besteden. Veel zaadjes worden er gepland.... Want er is nog zoveel te ontdekken.

 

Ook een jaaroverzicht in beeld? Ik help je natuurlijk graag!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

December 10, 2018

June 15, 2018

April 13, 2018

January 17, 2018

December 25, 2017

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Volg ons
  • Facebook Basic Square